'Thursday I figured out...
Door: Desi
Blijf op de hoogte en volg Desi
03 Juni 2007 | Nederland, Schiedam
Hehe...Na bijna 2 jaar ondoorlopend met het reisvirus te hebben rondgelopen, en waarvan de symptonen alleen de afgelopen jaren in de maanden juli / augustus werden bestreden, is het nu tijd om aan dat virus voor een langere tijd te gaan werken... :-)
2 oktober vertrek ik richting Australie - Sydney, om vervolgens naar New-Zealand te vliegen, en vanuit daar richting Azie...
Dat is heel kort en globaal het plan ; Hoe of wat alles in dat jaar zijn invulling gaat krijgen ligt voor een groot gedeelte helemaal open!
Via deze site wil ik iig graag de reisverhalen met jullie delen, so keep an eye on it ;-)
x Dees
03 Juni 2007 - 09:52
Jorien:
He Dees! Leuk man...ik ga je zeker volgen!! (en dan stiekem jaloers zijn dat ik in NL zit)
Maar in november ga ik ook naar Z-Afrika, weliswaar een stukkie korter maar ook erg cool!
Kuzz -
03 Juni 2007 - 10:03
M:
Hé de Otter... er is maar een medicijn tegen het reisvirus hè! net zolang reizen tot je 't kwijt bent ;)
hoop je toch nog wel ff te zien voor je gaat.
grtz M -
03 Juni 2007 - 10:03
Beri:
Ben stikjaloers. Misschien moet ik je een beetje achter na reizen. x B. -
03 Juni 2007 - 10:21
Maria:
He Dees,
Wat een leuke foto´s!! Echt schattig. Daar nog een kleine meid en nu al zooo groot om alleen een avontuurlijke reis te gaan maken.
You go, Girl!!
03 Juni 2007 - 10:47
Marike:
Hai Dees,
Wat geweldig dat je je hart gaat volgen, ehhh, je virus gaat bestrijden.
Ik blijf thuis om met je mee te reizen.
Wat een foto's trouwens. En, klein of groot je blijft even lief! En cool.... -
03 Juni 2007 - 10:57
Maria (vos):
Ha wereldreiziger, supercool dat we zo uptodate kunnen blijven, heb de vorige keer ervan genoten dus zet er maar lekker veel op :p sterkte met de laatste maandjes doorkomen in NL! kussie -
03 Juni 2007 - 11:24
Babsipapsie:
Hey Desipesie!!
Je hebt groot gelijk!! Follow your heart!!
Ik ga je zeker volgen via deze site!!
XX -
03 Juni 2007 - 16:05
Pinkeltje En Visstix:
Lieve tante dees,
Wat ga je ver weg!! Misschien zie je nog familie van ons voorbij zwemmen bij the great barrier reef..
kom je vor die tijd nog met ons tv kijken?
Tot snel!
XX -
03 Juni 2007 - 19:25
Susan:
he beebje,,
Das al vlot zeg!! Ik ga je daarvoor toch nog wel zien he???
xx -
03 Juni 2007 - 19:48
Annienas:
He Con,
nog ruim een jaar en we'll meet in Thailand! Dan eens kijken of je de 5-6 sterkte nog beheerst... -
03 Juni 2007 - 20:25
Leo:
Geweldig Desi.
Ik volg iedere km. vanuit Spanje (tot december) en daarna vanuit het Oostblok. Neem voldoende Gatorade mee! -
04 Juni 2007 - 07:45
Joost:
het ıs wel een fıjn virus heb er ook last van -
06 Juni 2007 - 17:28
Vincent En Monique:
Hey Dees, het is nu even stil op de sportschool dus we checken je site even. we wensen je veel voorspoed en geluk op je reis en doe voorzichtig. groetjes van Vincent en Monique van fitplus -
14 Juni 2007 - 07:14
Matt.:
Hoi Dees,
Zo de eerste stap is gezet!
Ik zal deze site uiteraard nauwlettend in de gaten houden om zo op de hoogte te blijven van je avondturen
'around the globe'
Foto's zijn erg leuk hoor!
Op zeker dat ik ook nog een keer naar peru ga!
Heb je daar meer foto's van??
Liefs matt.
26 Juni 2007 - 14:00
Willes En Eveline :
Hey dees,
Ik ben het bijna 'verplicht' om bij elk bericht ook een mega lang verhaal te schrijven :-) wat jij dus altijd op onze site deed.
Alvast een tip: Als je naar Hanoi (Vietnam) gaat en je moet naar een dokter ofzo.... ga niet naar het internationale ziekenhuis om daar vervolgens een vietnamese dokter te zien!! Details volgens nog! :-)
Groetjes!!
Wilmar en Eveline -
18 Juli 2007 - 12:16
Joni:
Heee Dees,
Begint nu op te schieten!
veel liefs Joni -
21 Juli 2007 - 19:55
Majo(naise):
Nou Kees ik ben blij dat je weg gaat hoor, al dat gelach hier ik kan er niet meer tegen. En die kartoffelsalad komt ook me strot uit. Maar daarintegen is het toch niet te geleuven..ik ga je gewoon op komen zoeken gek...kees en majo in de RIMBOE!!
Kus Bokito -
30 Juli 2007 - 10:37
Bar:
O my god dees, mag ik een zwart balkie?? Jij hebt nu al meer berichten dan mensen die aan het reizen zijn!
aardig gek.
Ik begin eindelijk dat vakantiegevoel te krijgen! :-)
laat nog ff weten van de ardennen hoe en wat enzo he?
groetjes!! -
30 Juli 2007 - 20:12
Bart:
hier mijn route liefe dees!
29 augustus adelaide > sydney
14 jan christchurch > auckland
12 maart sydney > brisbane
9 juni > bangkok en naar huis
hoop dat ik je zowieso ga meeten in NZ......
verder wens ik jou straks een topper van een reis toe!
kus, bart
02 Augustus 2007 - 09:09
Leo:
Het gaat nu echt opschieten Desi.
Wat ik vandaag las wil ik je nog even meegeven voordat je vertrekt:
" Het leven wordt niet afgemeten aan het aantal keren dat we ademhalen, maar aan de plaatsen en momenten die ons de adem benemen".
Veel succes met de laatste voorbereidingen en ik wacht met spanning op de eerste berichten.
Torre del Mar,
Spain.